fredag, maj 16

STUGAN ÄR SÅLD!

Hurra hurra, nu slapp vi tänka på allt jidder med den. Igår kväll fick vi de goda nyheterna att värmlänningen Ulf ville ha stugan. Han kommer att hämta den och flytta till sin sommarstugetomt. GÖTT MOS! När exakt den flyttas vet vi inte men inom en månad iaf.

Idag ska ni passa er för att ge er ut till Talludden då det kommer ropas: Timber!
Jonzon junior and senior ska ta ner några träd i eftermiddag. Imorgon flyttar vi (Jonzon Sr mfl) på "barackerna". Som ni kan se på bilden är det ett gäng träd som ska ner den kommande tiden. Ser ni "barackerna" bakom alla träd??



Vi ska ha kvar "barackerna" som förråd sen men de är i vägen för träd som ska fällas och grävarbetet på tomten som det ser ut i dagsläget. Tomten ska ju mer eller mindre vändas upp å ner på för allt dränerande och fyllande och gjutande.

Jaha, det där med Staffans nya jobb har jag inte berättat mer om och det är för att vi inte riktigt vet vad som ska hända. Får återkomma om den biten men vi hoppas på en smidig lösning.

Annars så ska en nybyggnadskarta beställas och en sån tar 2-4 veckor att få. På den ritar man sedan in var exakt på tomten huset ska stå.

Annat kul som händer är att kommunen släppt sina tomter! Så nu får de som står i kö anmäla vilken tomt de vill ha i vilken ordning. Detta innebär alltså att vi inom en snar framtid får veta vilka våra grannar blir! Dessutom ska Palmerska Villan säljas via Fastighetsbyrån.
Heja unga människor!

En finfin granne på andra sidan sjön heter Kiros. En Perrokille som vi hoppas ska gå förbi huset ofta. Bilden kommer från fulke.se



Annat oviktigt vetande är att barn som åker skolskjuts får gå på Norrtullskolan. Så nu vet man det. Bra att känna till eftersom det är minst 8 år innan det blir dax:) Men roligt för där jobbar ju de bästa gympatränarna som lärare. Å inte får de byta jobb heller tills dess.

Nästa vecka är jag iväg i Castelfranco med jobbet så då blir utsikten lite annorlunda och bloggen kanske får en vilovecka.


ARRIVEDERCI!

Inga kommentarer: