onsdag, maj 7

Latrintömning - mysigt....

Sen sist...

Det är bajs på utedasset... YACK! Således har jag mailat om tömning.

Huset har blivit ett projekt i en kurs i utomhuspedagogik. Ungar har tränat matte genom att mäta omkrets, höjd, bredd, area och allt vad det var. Hoppas DG får bra betyg.

Som att inte det var nog fick vi mäta om det ungarna gjort, jag och dalkullan hjälptes åt. Allt för att vi ska kunna sälja det. Så nu hoppas vi på affär!

När stugan är flyttad börjar DG å svärfar med att ta ner alla träd som sedan ska bli nya hus i Eksjöhusfabriken. Efter det kommer de stora maskinerna och gräver.

DG har börjat kolla upp dräneringssituationen med BurrBurrs farsa på kommunen. Besked inväntas.

Vi har köpt en lampa i London som ska bo i vårt vardagsrum. Hoppas det blir bra för det var inte det lättaste att släpa med den hem. Men det var kul med bubbelplasten:)

Vi har skrivit på papper igen. Dessa var ritningar som vi ska söka bygglov på. Först ska grannarna godkänna bara. Blir ett jäkla jobb att springa runt till alla tackor och lammungar och höra efter vad de tycker...

Vi har bestämt oss för Siemens i köket. Rostfritt. I badrummet blir det IFÖ och Dansani. I tvättstugan Miele. Bilder får jag återkomma med. Kök har vi inte valt än. Men vi ser fram emot att träffa "kökstanten". Tibrokök gäller iaf.

All for now folks!

1 kommentar:

Anonym sa...

SPÄNNANDE!

Kram Kram från Johanna