söndag, januari 25

Blåställ på

Igår var jag å Malin på utflykt till Växjö för att lära oss om mentorskap och ledarutveckling. En hel del tankar följde med hem till EGS å vi fick även många andra roliga tankar om truppgympa. Under tiden jag åt mjukglass och popcorn (som tydligen finns på alla Quality hotel) så var Dick och några släktingar och vänner i Talludden och snickrade.

Det ska isoleras snart och då var det lite att fixa med på övervåningen. Den är ju oinredd och således gör inte Rödja bygg jobbet där utan vi själva, enligt avtal. Övervåningen ska vi göra färdigt när vi vet vad vi behöver ha däruppe;) Iaf så ska övervåningen också isoleras så därav arbetet som måste göras nu.
Så här såg det ut..


Dick kämpar..

Mattias å Göran (svärfar) tar en välbehövlig paus.


Fredrik (Dicks svåger) kom från Bellö å styrde oppat.


Även en ingenjör fanns på plats.
"Ingenjör, (från franska; ingénieur) en titel som beskriver en viss grad av teknologiskt kunnande. " Wikipedia..Å så kom världens bästa svärmor med mat till päjka.
Som den husmor hon är hade hon med sig vaxduk.
Det ni! Kolla in bilden så ser ni vilken tiptop måltid de fick. Massor att välja på och givetvis hemlagat. Hon är oslagbar mamma Anita.
Idag ska jag å Anna servera lunch. Det blir fullkornsvåfflor som vi ska grädda i det blivande köket;) Jag har en bit kvar till Anitas nivå som ni förstår...
Tack alla ni som ställer upp och hjälper oss. Ni är guld!
/Sandra

5 kommentarer:

Palmerska villan sa...

jag var allt nere och kollade så att du jobbade, och det gjorde de allt! Kram

Anonym sa...

Hej!
Jag(vi) blir jätteglada att se hur ni kämpar på så vi kan komma och sova över hos er. Då även vi kanske kan hjälpa till med något. Ni får gärna forsätta att ta mycket kort nu när allt kommer att ta form inomhus och vi kommer att vara bortresta.Väntar spänt på inflyttningen vi kommer med lite kartonger som väntar på ny adress.
Kram Mor o far svärmor o svärfar

nipe sa...

japp, som du skriver i rubriken, jag la dig i favoriter direkt!
Bygger själv inte hus, har dock ett gammalt hus ( nr2) som vi renoverar på ständigt. Planerar en rejäl utbyggnad och i samma veva en ombyggnad av köket.

Jenny sa...

Visst är det praktiskt med händiga släktingar;) Ha det bra.

Anonym sa...

Och vilken värme sprider inte DU då med dina underbara kommentarer! TACK söta, snälla du vad det värmde!
Och vad avis jag blir att din Dick självmant går och kollar på möbler (som dessutom var superläckra!), min Dick fixar knappt att komma i närheten av en parkering i närheten av ett möbelvaruhus innan han börjar få spasmer och röda utslag över hela kroppen... Okej. Nu överdrev jag. Men nästan...

Ha en fortsatt härlig vecka!
Kram Malin