måndag, oktober 20

Sist iväg- först i mål!!!

I helgen har det varit Ränneslättsloppet i Eksjö och massvis med enduro ekipage ute i leran.
Jag var där för att heja på mina kära *SUS-vänners sambos Calle & Calle. Första Calle ut i spåret är motionär och kämpade på riktigt bra i lördags. Kanske hade den exalterade älgjakten tagit lite av krafterna för i år hann han bara runt 3 varv mot förra årets 4. Nya tag på Gotland om några veckor.

Calle nummer två som även hade startnummer två startade på söndagen i Elit. Förra året var det silver med hem i väskan men i år var det inget snack. Det skulle bli GOLD!!!!

Taggade till tusan stod vi vid starten och pulsen gick inte att mäta med pulsmätare...
NU J-R ! SUS-vänner och annat löst folk hejade på Calle och tummarna vitnade när det röda ljuset blev grönt och iväg for dem allihop.. Utom Calle.. WTF! Hojen startade inte. Frenetiskt kickade han och vi andra sade ord som inte är lämpade på dagis. Till slut vaknade Hondan till liv och iväg störtade han.




Efter lite Mulle i skogen såg vi Calle vid Berget och han hade kommit ikapp och låg bland de 10 första. Han tog in plats efter plats och vid mållinjen var han först!
VILKEN PRESTATION!!!!! Sist iväg-först i mål!
Stort grattis!



Nu väntar nya spännande äventyr för SUS med män de kommande helgerna. Gotland för några och NM för oss, i livräddning då förstås.

Fast mest ser vi så klart fram emot det årliga påskfirandet med SUS, män, barn och hundar som går av stapeln på Talluddavägen SJU (med stora bokstäver)...

*SUS - syjunta utan sy består av fd kollegor på Eksjö Turistbyrå.

Inga kommentarer: